Monday, April 16

sebenarnya dah lame nak upload gambar2 projek rmh ni..tp x bkesempatan..nak kate bz,x jgk..tp dah lame puase update blog ni..hihi2..MALAS mungkin.....sbnrnye slps kelahiran zaim,buat rmh ni adalah peristiwa penting dlm hidup aku..walaupun rmh biase2 je,tp aku bsyukur sgt dpt rase ade rmh sndri..dari proses siapkan pelan smpai order brg,tgok tukang rmh buat keje,cari frame pintu,daun pint mmg teruja sgt2..semoga siap cpt..Ameen..harap2 rmh siap,ank kedua pun menyusul..hehe..dpt rase bpantang kat rmh baru...










Wednesday, April 11